Interiør

Home is where the heart is

DIY - nattbordJeg elsker å være kreativ og å lage ting selv. Jeg skal innrømme at jeg selvfølgelig også liker å kjøpe nye ting, men blanningen av hjemmelaget og kjøpt passer meg i grunnen veldig bra! Dette nattbordet har jeg og min stefar laget helt selv og jeg elsker det! Man trenger en trestubbe, som man rett og slett finner i landets flotte skoger. Deretter tar man av barken og lar den stå til tørk i en lengre periode, slik at den blir helt tørr. Så er det bare å slipe den ned med en slipemaskin, slik at den blir gjevn og fin. Tilslutt malte vi to strøk med hvit gulvolje og dermed fikk vi en fint, glatt nattbord, som er lett å holde rent og som ingen andre har.

Hva synes dere?

My bedroomHva synes dere ?

DIY - krakk

Denne krakken kjøpte jeg på Ikea for en stund tilbake med planer om å gjøre den til min egen. Jeg har beiset krakken med hvit beis og deretter malt det nederste trinnet. Deretter tok jeg turen til stoff og stil, kjøpte skumgummi og stoff for å ha på det øverste trinnet. Dermed fikk jeg en krakk med en liten vri som jeg har lyst til å kalle en puff. Jeg er super fornøyd med resultatet! Fikk selvfølgelig god hjelp fra min stefar, så resultatet ble perfekt!

Hva synes dere?

Sengegavl

Photo // Living


Liam og jeg er jo som kjent på jakt etter ny plass og bo og i den forbindelse har jeg kjøpt en nydelig sengegavl. Noe må jo jeg også gjøre i mellomtiden, til vi finner vårt framtidige hjem.

Denne er fra Living og er helt utrolig fin. Hva synes dere ?