juli 2013

Fifty shades og sushi

Happy day! Sitter og leser Fifty shades og spiser sushi, som kom på døra for en liten stund siden. Jeg er snart ferdig med bok nummer to av Fifty shades og skal om ikke lenge ta fatt på den tredje, for så å vente til fimen kommer ut på kino til neste år. Til dere som enda ikke har lest disse bøkene: GJØR DET!! Ha en fortsatt fin kveld alle fine.

HyttekosI helgen var vi på hytta hvor vi koste oss med familie, bading og herlig vær. En rolig og avslappet helg, med både trening og lesing av bøker. Jeg håper alle dere også har hatt en fin helg.

Nye joggesko

 

Gjestene

More detailsMarry me

Lørdag var det duket for bryllup til verdens beste storesøter, Camilla og hennes kjære Kim. Vi hadde en utrolig fin dag, med god mat og drikke, nydelig vær og et brudepar som stråle. Mange fine taler, sanger, mye latter og mange gledestårer. Jeg tror aldri jeg har grått så mye av ren glede i hele mitt liv. Jeg blir rørt til tårer bare ved å se bildene i ettertid. Verdens fineste brudepar gjorde dagen helt suveren. De er så utrolig vakre sammen. Liam var brudesvenn og utrolig stolt over å bære samme vest og slips som onkel Kim. Vi var heldige og hadde strålende sol og ikke så mye som en regndråpe i løpet av hele dagen. Min kjære søster og jeg har kommet nærmere og nærmere hverandre med årene og etter Liam kom til verden har forholdet vårt utviklet seg til et av de beste vennskapene jeg noen gang har hatt. Det er også hyggelig å kunne ønske Kim velkommen inn i familien på ordentlig. Radarparet har nå reist på bryllupsreise til Maldivene, noe de absolutt fortjener. Flere bilder fra denne fantastiske dagen kommer.

Yellow

Etter kirken og vielsen byttet jeg antrekk til denne nydelige gule kjolen.

Kjole og sko // Zara

Gårsdagens antrekkKjole // Acne, sko & clutch // Aldo

En liten smakebit

Jeg har kjøpt meg en ny kjole fra Zara som jeg skal bruke i morgen. Gleder meg til å vise dere!!